START--CV--PROGRAMMA'S--CD--PERS--CONCERTEN--CONTACT ________________________________________________________Steven De Baecke (fluit), genoot een muzikale opleiding aan het Lemmensinstituut te Leuven en aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.
Hij volgde lessen bij vooraanstaande musici zoals Carlos Bruneel en Gaby Pas-Van Riet. Diverse masterclasses bij wereldvermaarde solisten en pedagogen zoals Emmanuel Pahud, Aurčle Nicolet, Trevor Wye, Wil Offermans en William Bennet brachten hem tot een muzikaal-technische beheersing van het instrument en de zin voor een verfijnde interpretatie.
Als fluitist verleende hij zijn medewerking aan diverse orkesten en maakte concerttoernees in Nederland, Spanje en Japan. Aan het orkest van de Vlaamse Opera is hij regelmatig medewerker als freelance-fluitist.


Geert Claessens
(gitaar), behaalde met grote onderscheiding het hoger diploma kamermuziek en gitaar aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Tevens is hij laureaat van de belangrijkste internationale gitaarwedstrijden over gans de wereld : Mettman (Duitsland 1985), Andres Segovia (Spanje 1988), Printemps de la guitare (België 1992), Vina del Mar (Chili 1993) en Manuel M. Ponce (Mexico 1993).
Geert Claessens speelde als solist reeds meer dan 20 maal met symfonisch orkest. Zijn vertolking van het Concierto de Aranjuez kende een grote bijval.
Als docent geeft Geert gitaarles aan de muziekacademies van Oud-Heverlee en Tienen.