Welkom in Le Maribo

Provence, Zuid Luberon

In 2017 ontvangen we gasten in onze B & B
van 1 april tot 17 april: 50€

van 1 mei tot 31 mei: 50€

van 1 juni tot 20 juni: 55€ (volzet op 13 juni)

van 11 juli tot 26 augustus: 58€

van 27 augustus tot 23 september: 55€ (volzet van 3 tot 8 september)

Ons huisje ligt op 1km van het pittoreske dorpje Beaumont de Pertuis, in een prachtig kader, aan de rand van het bos.
Er is een groot verwarmd en overdekt zwembad met glijbaan voor de kinderen, een zonneterras, een petanqueplein en een tafelvoetbalspel. We hebben ook een veranda met bibliotheek. Informatie over de streek is voorhanden.
Voor meer gerichte vragen kan je terecht bij de gastvrouw, die een gediplomeerd reisleider Provence is. Je kan er genieten van de natuur, zon en water. Ideaal om te wandelen en te fietsen.
In het buurdorp Pierrevert is er een uitstekend golfterein en ook een uitstekend wijndomein "Domaine de Régusse"
"Le Villages perchès du Luberon" en de zovele mooie plekjes in de Provence, de culterele steden, de Romeinse getuigenissen liggen dichtbij. Op 21 juli komt de Tour de France in de Provence. Rit 19 gaat van Embrun naar Salon-de-Provence. Op 22 juli wordt in Marseille een tijdrit gereden. 

 

Marc en Irène

De kamers

Wij verhuren drie kamers,
La Lavande: 2tot 4 (5) personen. Les Oliviers: 2 tot 4 (5) personen. La Vigne: 3 tot 3 personen.

Onze prijs geldt voor kamer met ontbijt voor 2 personen per nacht mits een verblijf van minimum 3 nachten. Kinderen op dezelfde kamer van de ouders betalen 15€ per nacht per kind. Wij rekenen meer voor kort verblijf!!! Verblijftaks: 0.75€ per nacht per persoon ouder dan 18 jaar (tarief 2016)

Elke kamer heeft airco, verwarming, frigo, badkamer met douche en haardroger, lavabo en WC. Gratis WIFI. Gratis parking. Onze kamers hebben betegelde vloer, niet roken en geen huisdieren. Alle kamers zijn netjes gepoetst bij aanvang van het verbkijf. Badkamerlinnen en bedlinnen is incl. Mogelijk van tables d'hτtes aan 20€ per volwassene, 10€ per kind. (aperitief, voorgerechr, hoofdgerecht, kaas of dessert. Drank tijdens de maaltijd inbegrepen.) Deze maaltijden worden opgediend op het terras of bij minder goed weer in de veranda. 

Er wordt niet gekookt op donderdag en vrijdag.

U kan ons ook volgen op facebook http://www.facebook.com/LeMaribo

 

Marc en Irène
Vagevuurstraat 39
8510 Marke
tel: 0499 118033

Waar vind je ons...

Via Google Map kan je ons gaan opzoeken. Gebruik onderstaande link.