Homepage
  Geschiedenis
  Statuten
  Bestuur
  Ledenbestand
  Lidgelden
  Speeldagen
  Training
  Competitie
  Tornooien
  Quiz
  Nieuwskiosk
  Kalender
Welkom op de website van Olympia BC

Een badmintonclub in de provincie Antwerpen


Wie zijn wij?

Olympia BC is een badmintonclub, die gevestigd is in Berchem, een randgemeente van de stad Antwerpen. Onze club bestaat sinds 1968, nu meer dan 30 jaar. Ze telt iets meer dan 100 leden, waaronder recreanten en competitiespelers, jong en oud, dik en dun, kortom mensen van alle slag.

Wat doen we?

Wij bieden onze leden ruimschoots de gelegenheid om hun favoriete sport uit te oefenen. Jeugdspelers, d.w.z. jongeren tot 18 jaar, mogen 2 maal per week hun hartje ophalen, namelijk op zaterdag- en zondagvoormiddag. Volwassenen kunnen bij ons maar liefst 5 keer per week een "pluimke" komen kloppen. En dit allemaal tegen zeer democratische prijzen. Meer details over hoeveel, waar en wanneer vind je onder de rubrieken hiernaast.

Wat hebben we te vertellen?

Informatie over onze sport, de club e.d. wordt op verschillende manieren naar onze leden toe verspreid. Er is natuurlijk het klassieke uithangbord in de sporthal, maar we maken ook gebruik van informatiemappen met tornooiformulieren, nieuwsbrieven, en af en toe een clubblad. Om dit soort publicaties mogelijk te maken, zoeken wij steeds naar badmintonners die zo nu en dan eens in hun pen willen kruipen en een kort stukje willen schrijven over clubactiviteiten, competitiewedstrijden, clubnieuwtjes enz. Ook een redacteur voor ons clubblad is van harte welkom.

Waarvoor staat Olympia?

Wie onze website aandachtig bestudeert, zal al snel ontdekken wat de Olympianen zoal hoog in hun vaandel dragen. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij één van onze bestuursleden of op onderstaand e-mailadres. Of kom gewoon eens langs in onze sporthallen. Dat is de beste manier om ons te leren kennen.

Wat is er nieuw?


Jiminy Cricket

Geschiedenis Statuten Bestuur Ledenbestand Lidgelden Speeldagen Training Competitie Competitieploegen Rangschikking Tornooien Quiz Nieuwskiosk Kalender

Olympia BC vzw - Oogststraat 1A bus 6 - 2600 Berchem
Webmaster: Linda Schippers - Email: linda.schippers@skynet.be
Copyright © 2002 Olympia BC - Laatste update op 8 mei 2003