voetbal

De club
Clubblad het Sjotterken
Overzicht te spelen wedstrijden
Onze spelers stellen zich voor
Voetballinks


Gastenboek    email


Heeft U opmerking, tips, ideeŽn of vragen? Of gewoon zin om een mailtje te sturen, klik dan hier.

F.C. WIEZE

Wieze verliest met 7 doelpunten gekruide derby (wieze - baardegem 3 - 4). Volgende thuismatch 04/04 tegen leider Bazel. Supporters allen op post.

Wieze, een klein, gezellig dorpje aan de boorden van de Dender, nog steeds gekend door zijn ooit legendarische bierfeesten. Deze landelijke gemeente is de heimat van onze club F.C. Wieze. U kon ons dit seizoen (2000-2001) terugvinden in de onderste regionen van het klassement in vierde provinciale D, Oost-Vlaanderen.
Het vernieuwde bestuur, onder leiding van kersvers voorzitter Peter Veireman, is echter ambitieus en droomt ervan om zo snel mogelijk terug te keren naar tweede provinciale.

F.C. Wieze is een vereniging waar er altijd wel wat te beleven valt, kom daarom regelmatig onze activiteitenkalender consulteren, of kom gewoon een langs. Onze kantine (populierestraat) is niet enkel open tijdens de wedstrijden maar ook tijdens de trainingen kan U er terecht voor een frisse pint en een aangename babbel.

Het seizoen is nog niet volledig ten einde, of de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn reeds volop aan de gang (transfers, zoektocht naar sponsors, voorbereiden activiteiten, heraanleg terreinen ...).
Wij van onze kant konden niet achterblijven en staken de website in een volledig nieuw kleedje, wij hopen dat U het leuk vind en het ons op een of andere wijze laat weten. Laat misschien een woordje achter in ons gastenboek.

Gastenboek

© 2004 KS.