Jouw Radiotoestel Herbeleeft
best te bekijken via http://home.scarlet.be/jouwradiotoestelherbeleeft


Studio Jouw Radiotoestel Herbeleeft

Jouw radiotoestel herbeleeft is een radioprogramma dat kan worden beluisterd op lokale radio's, stadsradio's en webradio's.
Het is een programma dat de betere en de leukere muziek doet herbeleven uit de jaren 70, 80 en 90. Het bevat enkele informatieve rubrieken die het geheel interessanter maken.


Gunnar Walgraeve stelt het programma samen en praat het geheel aan elkaar. Radiostations kunnen het uitzenden. Het is een weekprogramma en duurt twee uur. En..... het is kosteloos! Gratis dus.

Vraag hier (e-mail) een demo aan. Vermeld jouw contactgegevens.
Duur: 5'08" - kwaliteit: 256 kbs

Opname: 31/10/2005

Bekijk hier enkele playlisten in tekstformaat. Er zijn vier playlisten per programma.

Gunnar Walgraeve
meer info? gunnar.walgraeve[at]proximus.net
=> vervang [at] door @


Enkele reacties

Je programma oogst veel bijval hier bij Radio Mol. Goed programma en ook de kwaliteit is uitstekend. (Frank Hus - Radio Mol)

We hebben je demo op het net met plezier kunnen beluisteren en vinden dat er eindelijk nog eens iets wordt aangeboden dat qua kwaliteit voldoet voor ons radiostation. De stem is OK, de muziekkeuze is helemaal ons ding en de inhoud is voldoende interessant. (Eli Boermans - Radio TOS - Turnhout)

We zitten deze week aan nr 33 dus we kunnen dus nog 6 weken verder. Alles verloopt vlot (en geautomatiseerd) en het is één van de meest kwalitatieve programma's die we uitzenden waarvoor hartelijke dank! (Steven De Wilde - AXIRadio - Lokeren)