Villa Pepi
Villa Pepi ligt op 12 Km van Benidorm: Vlakbij en toch op een andere planeet. In vogelvlucht amper 8 Km het binnenland in en al op een hoogte van 300 meter. Op de achtergrond is altijd de Puig Campana te zien:  Een joekel van een berg en natuurreservaat, en met z'n 1.408 meter hoog de grond onder de voeten van menig trekker en alpinist. Villa Pepi ligt in de gemeente FINESTRAT, die in haar banier de slogan "Mar y Monta帶" voert.

Villa Pepi is in de eerste plaats een authentiek spaans landhuisje, waar tijdens het oogstseizoen de arbeiders tijdelijk verbleven. 

Villa Pepi heeft ook een sta-caravan. Zo kunnen nog meer mensen (34) op bezoek komen.

Villa Pepi heeft zelfs een heus zwembad (8 x 4m). Hier zijn de zomers nooit te heet. Voor andere sporten kan je terecht op het onmisportveld: petanque, volley, badminton, tennis, basket.

Villa Pepi is wereldberoemd (vooral in Antwerpen) voor de rust en als uitvalsbasis in een toeristische topregio. Natuurmensen die de bergen intrekken, feestneuzen die de discotheken van Benidorm onveilig willen maken of luilakken die van de zon en een boek willen genieten, ze weten Villa Pepi best te smaken.

Of misschien is Villa Pepi gewoon een tussenstop op weg naar Zuidspaanse steden als Granada of Sevilla.Het_huisje.htmlDe_caravan.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1

Welkom in Finestrat, welkom in Villa Pepi

Uw gastvrouw: Ida Oomes

Gulden gastenboek

Logeren bij Ida is genieten... Genieten van de natuur, de zee, de zon... maar ook van het gezelschap. Je leert nieuwe mensen kennen. je voelt je meteen opgenomen in de vriendenkring van Ida.

(Johan en Filip, dertigers)

NIEUW IN VILLA PEPI !

Villa Pepi beschikt nu ook over een snelle internetverbinding en een DVD speler.

Lakens en handdoeken zijn in voorraad, dat scheelt een stuk in je koffers.

users.fulladsl.be