Goed nieuws voor toekomstige SolarLog gebruikers in België

De SolarLog zal binnenkort de volgende talen ondersteunen: Duits, Engels, Nederlands en Frans. Alle vertalingen zijn rond en dienen enkel nog door SOLARE Datensysteme te worden verwerkt. Niet alleen de visualisatie maar ook de configuratie software zal in het Nederlands en Frans beschikbaar zijn. SOLARE Datensysteme gaat zijn configuratie aanpassen om de taal te kunnen kiezen. Let wel: enkel toestellen voor de Belgische markt zullen is het Nederlands of Frans kunnen worden ingesteld.
In het najaar wordt een portaalsite gelanceerd (op vraag van DEKENS Automation) zodanig dat de toestellen via remote acces (vanop afstand) kunnen worden geconfigureerd en bijgesteld. Dit is interessant voor zowel installateurs als eindgebruikers.


DEKENS schrijft verder het volgende aan Lieven:

We zijn er ons terdege van bewust dat we stock moeten hebben om de klanten snel te kunnen bevoorraden, we hadden een aantal toestellen op stock maar de toestellen zijn populairder dan we hadden ingeschat. Het is wel zo dat we niet alle toestellen kunnen op stock nemen en dat we ons gaan beperken met de populairste omvormers op de Belgische markt. (SMA, Fronius, Solarmax) Voor de andere merken gaan we over toestellen beschikken waarvan we zelf de firmware kunnen uploaden.
U wordt geholpen in uw eigen taal wat ook niet onbelangrijk is.
We werken heel nauw samen met Jörg en zijn team en worden dus op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Solare Datensysteme is een klein bedrijf en staat open voor mogelijke aanpassingen en verbeteringen. De stand van SOLARE Datensysteme is op de voorbije Intersolar beurs in Munchen overrompeld door constructeurs van omvormers, Belgische invoerders van panelen, installateurs, … Ze hebben dus heel wat werk te verzetten en hebben nog voor de beurs beslist om een Belgische partner onder de arm te nemen.
Daarnaast bieden we eindklanten de mogelijkheid om het toestel door ons te laten aansluiten en configureren.
Indien u nog vragen heeft, opmerkingen, aanbevelingen, … aarzel niet om het ons te laten weten, het is de bedoeling dat de SolarLog-toestellen ontwikkeld worden voor en door de gebruikers.

Met vriendelijke groeten,

Harry Dekens
Dekens automation - automation & security systems
Volkegemberg 31
9700 Oudenaarde
055/30 36 70
0477/35 61 55
www.dekensautomation.be
Nieuw: Partner van Solare Datensysteme gmbh
Solarlog is een toestel voor het monitoren en overwaken van PV-installaties.
www.solarlog.beTop