Colofon en Technisch Fiche van deze WebsiteTechnische Fiche


Deze website, BaarleDigitaal is gemaakt in PHP, HTML met CSS en Javascript door Ragas Web Communicatie.
De website wordt gehost by Lycos Europe en staat op een UNIX server met Apache en ondersteuning van PHP en MYSQL.

Naast deze website hebben we al sinds 1997 dezelfde website gehost bij Tiscali (nu: Scarlet) in België. De websites zijn identiek.

In deze websites is PHP geïntegreerd en voorbereid op ons Content Management Systeem 1.2.X dat we op andere websites al wel gebruiken.
De website is te bereiken met drie URL's:
- www.baarledigitaal.org
- www.baarledigitaal.be
- www.baarledigitaal.nl.Auteursrecht


Wellicht ten overvloede merken we op dat al het materiaal op deze website auteursrechtelijk is beschermd.

Ook de compilatie van webadressen en andere adresverzamelingen zoals we die op deze website presenteren, zijn wettelijk beschermd. Ook het concept voor de winkelpagina met reclamemogelijkheden is wettelijk beschermd.

Compilaties en adresverzamelingen zijn volgens het databankenrecht (Europese Richtlijn 96/9/EG) beschermd.
Ongeoorloofde verspreiding van deze databanken (of delen ervan) zal dan ook door ons met alle ons ter beschikking staande juridische middelen worden tegengegaan.

Ragas Web Communicatie


Belangrijk


Onze website Baarle Digitaal is een particulier initiatief en heeft geen enkele band met de gemeenten Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Voor gemeentelijke informatie zoals vergunningen, regelingen e.d. verwijzen wij u dan ook graag naar de gemeentelijke websites.
Deze website dateert al van 1997 en verscheen ruim voordat de beide gemeenten in 2005 met hun gezamenlijke website van start gingen.
Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u fouten ontdekt, ons er even melding van maakt, zodat wij een correctie kunnen doorvoeren.

Over Ons | Site Map | |

Last updated 3.12.2006