Home Thema's Gedichten Citaten Energiebeleving Agenda/Contact Links English

indrukken van deelnemers

 "dank je wel voor de intense ervaring. Het blijft een hartverwarmend gegeven om zoveel wisselwerking te knn voelen en je op deze manier zo verbonden te voelen, niet alleen met elkaar maar ook met jezelf."

_____

"...Zelf heb ik er veel deugd van gehad. Voelde me echt 'doordrenkt' van god. Wat een zegening om dat te mogen ervaren.

_____

"gans mijn hebben en zijn vaart wel bij deze vorm van 'therapie'"

_____

"Lieve Dharmaranda, ik wil je bedanken voor de ongelooflijke ervaring die ik vandaag mogen beleven heb. Ik ben zo gelukkig om te kunnen voelen dat ik eindelijk "ontketend" ben... vrij kan worden van alle programmaties.. en jouw werk was het laatste stukje dat ontbrak om mijn nieuwe weg in te slaan... Namaste, uit het diepste van mijn zijn..."

_____

"Hoe meer ik naar jouw energiedagen kom, hoe meer ik de smaak lijk te pakken te krijgen. Kijk in ieder geval uit naar een volgende..."

_____

"Een hele intense belevenis en mooie ervaring om te voelen hoe het is om vrij te kunnen zijn en verbinding te kunnen maken met mijn innerlijke kracht. Een dag om te koesteren..."

_____

"prachtige en intense energie groep, en de "zondag meditatie" begon daar waar de vorige groep stopte nl. imense ruimte, leegte en stilte in mijn hoofd. Nu nog altijd even ontspannen en goed gevoel , "een zalig thuiskomen" is dat!"

 _______

"ik vond het een verruimende dag, vooral ook de stille meditaties zijn bijzonder helend"

______

"Ik vond het een heel speciale ervaring. Een samen scheppen, een stukje magisch. We vormden samen een mooi geheel in de ruimte. Een voelend aanwezig zijn, geheel opgenomen in de betovering van het moment. Alles gewoon laten zijn wat er is, ontroering en overgave. Het was mooi ! Dank je wel !"

_______

"... Enig om dit 'bewust' waar te nemen. De Eénheid te ervaren buiten de vorm, maakt alles zo één-voudig - Dit was zowel te ervaren tijdens de sessies als in de breaks."

_______

"... Ik hoor krachtige muziek. Ik voel meer stroming en beweeg hierbij een beetje met m'n lichaam, mijn aandacht nog steeds richtend op het stromend gevoel. En dan,... links van mij voel ik een krachtige stroom die op korte tijd enorm in kracht toeneemt en me overspoelt. ik verlies het gevoel van evenwicht, alles zweeft, alles wordt vloeibaar...

... Alles was misschien raar maar 't kan me niet schelen. Het was zo deugddoend. Ik voelde tranen lopen uit m'n ogen... "

______

"...ik voelde me als een vlinder, vrij en l(L)icht...zalig genietend van het 'tijd-loze'."

______

Home Thema's Gedichten Citaten Energiebeleving Agenda/Contact Links English