Dharmaranda
English
Home
Energiebeleving
Agenda
Contact
Links

Over

DharmarandaGeboren in 1964, in een niet religieus gezin met 5 kinderen. Als kind was ik graag alleen, en hoewel ik deelnam aan activiteiten in groep, voelde ik me nooit echt bij de groep horen.
In 2000 kwam ik via een omweg (de liefde...) in contact met spiritualiteit en in bijzonder met Michael Barnett. Toen ik 3 jaar later van hem de naam Dharmaranda kreeg voelde ik me voor het eerst in mijn leven thuis komen, een deel van een familie.
Doordat ik tijdens de groepen met Michael duidelijk aan de lijve ondervond dat er meer is dan wat de wetenschap kan verklaren, kreeg ik interesse voor spiritualiteit en begon ik boeken te lezen en (advaita-)leraren te bezoeken. Op die manier opende zich een nieuwe wereld voor mij.
Boeken en gesprekken, vooral met John David gaven verklaringen voor wat gebeurde bij de energiebeleving met Michael, terwijl de energiebeleving op zijn beurt de theoretische kennis voor me voelbaar maakte. Bijna al mijn aha-momenten en inzichten deden zich voor tijdens of net na een groep met Michael.
Tijdens die groepen werd stilaan duidelijk dat een energetische interactie met mij vaak een positief effect had op andere deelnemers, zodat ik omstreeks 2011 uiteindelijk ook zelf samenkomsten begon aan te bieden. Die maandelijkse sessies op zondagmorgen kregen later de naam Dharmadinges. Op vraag van deelnemers zijn daar ook weekends en dagen bij gekomen.