Home Samui Activities

Arrival

Rates Reservations English Russian Chinese Dutch Japanese German French

 

Como Resort bevindt zich op het rustige strand van Big Buddha Bay in Koh Samui. Het biedt een prachtig uitzicht op het naburige eiland Koh Phangan en verschillende kleinere eilandjes, die U  gemakkelijk per boot kan ontdekken.

     
Indien U er altijd van gedroomd hebt te leven zoals Leonardo di Caprio in de kaskraker ‘The Beach’, dan is Como Resort absoluut de plaats waar U moet zijn. Wij hebben slechts 11 bungalows, waardoor wij U gemakkelijk een rustige vakantie met een gepersonaliseerde service kunnen aanbieden.

 

 

     
Overdag kan U gewoon relaxen op ons 50 meter brede privé strand terwijl U van een cocktail geniet, of U kan één van de verschillende strandsporten beoefenen die wij U aanbieden, zoals badminton, volleybal, petanque etc. Ondertussen kunnen uw kinderen de tijd van hun leven hebben in ons zwembad. De zee rond Koh Samui is werelberoemd om zijn onderwater leven.
     
s Avonds kan U dineren in ons restaurant, welk op het strand gelegen is. Wij bieden U het beste uit de Thaise keuken aan, alsook een rijk gamma van Europese gerechten. Wat U zeker niet mag missen is onze  barbeque op het strand.
 

Maar als U liever uitgaat, dan is dit absoluut geen probleem. Het is slechts een tiental minuutjes vanuit Como Resort naar het drukke Chaweng Beach met zijn rijk uitgaansleven. Hier vindt U tientallen restaurants, dancings, en veel, héél veel winkeltjes waar U een ‘echt vals’ Versace hemd voor slechts 4 euro kan kopen..

     
Het is niet omdat we een klein resort ver weg van alle drukte zijn dat U als Robinson Crusoë moet leven ! Al onze bungalows zijn uitgerust met airconditioning, badkamer met warm water, minibar en koelkast. De superior bungalows bebben ook kabel TV (met de Nederlandstalige zender BVN) en DVD spelers.

 

 

     
De meeste van onze bungalows zijn direkt op het strand gelegen. Bij ons moet U echt geen 40 meter lopen om het strand te bereiken !
 

 

     
Andere bungalows hebben zeezicht en zijn in een prachtige tropische tuin met o.a. bananen-, papaja- en granaatappelbomen.
 

Wij hebben ook speciale aandacht voor famillies met kinderen. Wij hebben bungalows met twee slaapkamers en twee badkamers. Voor kleine kinderen hebben wij (gratis) kinderbedjes. Indien U er eens op uit wilt zonder uw kinderen, dan kunnen wij voor een babysit zorgen. Tevens hebben wij het nodige speelgoed, zodat uw kinderen zich kunnen bezig houden met zandkastelen te ontwerpen.

 

 

     
     
 

  

Faciliteiten

bungalows op het strand

restaurant op het strand

sporten (volleyball, petanque, badminton...)

snorkeling

trips & tours

kabel televisie & DVD in superior bungalows

wasserij

auto en motorfiets verhuur

baby sitting

 

 
     
Home Samui Activities

Arrival

Rates Reservations English Russian Chinese Dutch Japanese German French