Huidverzorging

Cosmetica - Maquillage

Babyverzorging


Louis Widmer

Het volledige gamma is in voorraad.

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, met name UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? Met de uitgebreide lijn verzorgingsproducten van Louis Widmer is het welzijn van uw huid gegarandeerd.

LOUIS WIDMER heeft in samenwerking met dermatologen een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld om de huid gezond te houden en de functies van de huid te regelen.

Het evenwicht tussen de natuurlijke actieve bestanddelen, de neutrale pH en de strenge, regelmatige controles staan borg voor een doeltreffende werking en een goede tolerantie door de huid.

Door hun bijzondere textuur zijn de crèmes voordelig in gebruik. De producten van Louis Widmer zijn licht geparfumeerd. Voor allergische personen zijn ze echter ook in niet-geparfumeerde formule verkrijgbaar.

Met de verzorgingsproducten van Louis Widmer ziet uw huid er altijd stralend uit.

www.louis-widmer.be


Roc

Het volledige gamma is in voorraad.

Roc belooft het u.
www.roc.com


Vichy

Het volledige gamma is in voorraad.

Uw huid weerspiegelt uw gezondheid.

Sinds de oprichting in 1931 heeft Laboratoires Vichy één doel: permanente samenwerking met de wetenschappelijke en internationale medische wereld om zo dit vitale orgaan, de huid, beter te begrijpen.

Vichy bezit aldus een compleet assortiment verzorgende producten, geformuleerd met doeltreffende en actieve gezondheidsbestanddelen, die ontsproten zijn aan farmacologisch onderzoek, op basis van thermaal bronwater met kalmerende en helende eigenschappen.

Het assortiment van Vichy maakt het mogelijk de belangrijkste huidproblemen, bij elke fysiologische fase van de huid, te voorkomen en te verhelpen: hydratatie, voeding, veroudering, zonnebescherming, sinaasappelhuid, haaruitval… zonder de aangename samenstelling en de originaliteit van de texturen te vergeten.

Vichy is vandaag de dag het grootste Europese dermocosmetische merk in de apotheek en een van de tien grootste merken van de L'Oréal groep.
De Vichy producten zijn verkrijgbaar in 55 landen en brengen gezondheidscosmetica binnen het bereik van een groot aantal mensen.

www.vichy.com


Bodysol

Het volledige gamma is in voorraad.

Bodysol is een compleet gamma voor de allerzachtste verzorging van je huid en haar. Alle produkten zijn gegarandeerd hypoallergeen, van topkwaliteit en vervaardigd volgens de meest recente dermatologische ontwikkelingen.

Maar Bodysol schittert tevens door eenvoud, zodat de producten alle beloftes ook waarmaken. Bodysol biedt je deze hoogwaardige kwaliteit, die je trouwens van je apotheker verwacht, tegen unieke prijzen.

Een betaalbaar productenassortiment met gratis advies van je apotheker.

www.bodysol.be


T.Leclerc

Een groot deel van het gamma is in voorraad.

Dit gamma hoogwaardige cosmeticaprodukten is al sinds 1881 een vaste waarde in de Franse apotheek. Apotheker Théophile Leclerc ontwikkelde toen een assortiment van ultrafijne rijstpoeders die de hui de gewenste tint en graad van glans of matheid geven. Het produkt was meteen van bij zijn lancering een succes. En dat is zo gebleven tot op de dag van vandaag, al 130 jaar lang.

Het gamma wordt ook gebruikt door professionele visagisten, modefotografen en topmodellen, dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit. Alles aan T.Leclerc is revolutionair: de zuiverheid en de kwaliteit van de natuurlijke bestanddelen, de fijne texturen en de pasteltinten die zich aanpassen aan elke teint. De produkten zijn geschikt voor alle huidtypes, zlefs de meest gevoelige. Het gamma bestaat uit produkten voor de ogen, de teint, de lippen en de nagels, alsook uit borstels (met natuurlijk haar) om de make-up professioneel aan te brengen.

www.t-leclerc.com


Innoxa

Innoxa, het volledige cosmeticagamma voor gelaat en nagels
Omdat schoonheid altijd creatiever is, omdat vrouwen er altijd verleidelijker willen uitzien, evolueert INNOXA samen met hen om op hun verlangen naar verzorging en kleur in te spelen.

Vandaag de dag staat de naam INNOXA voor eenvoudige make-upproducten die een optimaal resultaat leveren. Producten die vaak uniek zijn in de apotheek en die een beeld weergeven van een schoonheid vol emotie en verleiding.

Uw apotheker zal u het gamma van INNOXA, dat op een wetenschappelijke basis is ontwikkeld, aanraden omwille van zijn vriendelijke omgang met en zijn respect voor de huid, hoe gevoelig die ook moge zijn. Alle producten van INNOXA bevatten erkende stoffen: vitamine A en E die de veroudering tegengaan, waardevolle hydraterende oliën, filters tegen de zon en dus tegen UV-stralen.

Natuurlijk en geraffineerd of geïnspireerd op de laatste modetrends, de make-upproducten van INNOXA bieden u een pakket met altijd verleidelijke kleuren, geraffineerde presentaties en een zachte textuur die het opbrengen van make-up tot een waar genoegen maakt.


Eucerin pH5

Het volledige gamma is in voorraad.

Het zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment van reinigende en verzorgende producten van Eucerin beantwoordt volledig aan de behoeften van de gevoelige huid.

De tolerantie en werkzaamheid van Eucerin bij de gevoelige huid worden bevestigd in diverse omvangrijke klinische studies. Eucerin producten zijn ontwikkeld en onderzocht in samenwerking met dermatologen.
Eucerin wordt gemaakt door Beiersdorf, een bedrijf dat wereldwijd bekend staat om haar gedegen onderzoek en vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van de huid en huidverzorging. Bij de onderzoeken worden geen dierproeven ingezet.

Wanneer je last hebt van een droge of (zeer) gevoelige huid, zou je eens kennis moeten maken met Eucerin.

Eucerin is speciaal ontwikkeld voor een droge of (zeer) droge huid en biedt een complete lijn van producten om je huid te reinigen en te verzorgen. Deze reinigende en verzorgende producten houden rekening met de natuurlijke beschermlaag van de huid en tasten deze niet aan.

www.eucerin.nl


Galenco

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.La Roche-Posay

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.


Phas

Alle producten kunnen besteld worden. Een leveringstermijn van maximum 1 week dient wel in acht genomen te worden.
Phas fusioneerde recentelijk met La Roche-Posay, de producten van Phas vallen nu onder het gamma La Roche-Posay - Phas.


Avene

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.

www.dermaweb.com/dermato/avene


Galenic

Alle producten kunnen besteld worden.


Bioderma

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.


Lutsine

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.


Lierac

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.


Klorane

De courante shampoo's zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.Ducray

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.


Mustela baby

Het volledige gamma is in voorraad.

Geschenkmand naar keuze kan samengesteld worden.

www.mustela.com


Galenco baby

De courante producten zijn in voorraad. Alle producten kunnen besteld worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar homepagina www.apotheekvranken.be