** 19/12/2018Kerstmagie in het Kasteel van Duras  **We sluiten onze jaarwerking 2018 af met de deelname aan 'Kerstmagie' in het Kasteel van Duras, Kasteellaan, 3803 - DURAS (Sint-Truiden).
Een liggingsplan van het kasteel vind je helemaal op het einde van dit bericht.
'Kerstmagie' brengt van 07 tot 23 december 2018 onder de titel 'Paniek in het Kerstkasteel' een  verhaal met wandeling doorheen het versierde kasteel.
Aan de voorstelling nemen ongeveer 70 acteurs en figuranten deel, waaronder ook onze voorzitter. De voorstelling neemt ongeveer een uur in beslag, en gebeurt doorlopend in groepen van 30 personen tussen 17 u en 19 u.
Alhoewel ook volwassenen van het bezoek kunnen genieten, is het zeker voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar een echte belevenis. Vandaar dat we gekozen  hebben voor een voorstelling op woensdag  19/12/2018 om 17.15 u.
Dit is dus echt een activiteit waarbij ook de (klein)kinderen welkom zijn, en dit aan ledenprijs, maar opgelet, we hebben slechts 20 beschikbare plaatsen.


 
PRAKTISCHE ASPECTEN VOOR DEELNAME:
- Met onze groep nemen we deel aan de voorstelling van 19/12/18 om 17.15 u
- We hebben 20 toegangstickets. Toewijzing ervan gebeurt op basis van de volgorde van de stortingen op onze ASV-rekening BE41 0014 1426 1010.
  
Wil je deelnemen, wacht dus niet, want jammer maar helaas OP = OP !
- De tickets zijn voorbehouden voor de leden van onze ASV en hun (klein)kinderen, en kosten 14 per stuk (er is geen reductie voor kinderen, tenzij < 4 jr).
- de leden welke (een) ticket(s) krijgen, verwittigen we hiervan per mail
-  De tickets zullen door een van onze bestuursleden overhandigd worden aan de deelnemers aan de ingang van de voorstelling.

   De deelnemers dienen dan ook uiterlijk om 17 u ter plaatse te zijn.
   Houd daarbij rekening dat er geen specifieke parkeerplaats aan het Kasteel voorhanden is, en dat je een eindje  moet stappen tot aan de ingang.
- Deelnemers die onverwacht niet kunnen deelnemen, hebben geen recht op  terugbetaling, tenzij alsnog iemand anders het betrokken ticket overneemt.

LIGGINGSPLAN: Kasteel van Duras, Kasteellaan, 3803- DURAS (ST.-TRUIDEN)